onsdag 12. mai 2010

Ein Hofnar(r) tilbake i underhaldningas teneste

Ny sigarboks på gong. Denne gongen var det ein Hofnar som har fått eit nytt liv som gjerne er litt annleis enn den såg for seg då den eingong var full av sigarar. Standardprosedyre på bygginga denne gongen også, med tre strengar og piezomic.

Einaste skikkelege forsøket på noke litt nytt og annleis denne gongen, er at fargen på stemmeskruene skal matche fargen på hovudplagget til narren på boksen. Grønt på eine sida og raudt på andre, om lag som båtane. Blei og gjort eit forsøk på å pusse ned kantane på hovud og endestykket på halsen for å matche dei skrå kantane på boksen, men dette blei ikkje 100% vellukka. Uansett nær nok til at det får gå for denne gongen. Eit par hjørne ser bra ut i det minste.

Denne boksen blir forøvrig solgt i lag med eit par speletimar via skype. Kan bli interessant å sjå korleis det vil arte seg, men satsar på at det går bra so lenge so boksen skal i aktiv teneste om den nye eigaren lærer seg å bruke den.






Har ikkje testa elektronikken endå, men reknar med at den funkar denne gongen og, so då skal det komme eit lite lydklipp ein av dei næraste dagane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Real Time Web Analytics