tirsdag 29. mai 2012

Alt er relativt, og klokka er jo etter åtte no og

For nesten to år sidan blei det bygd eit instrument utav ein After Eight-boks og no var det dags for å prøve å gjenta suksessen. Den forrige var av dei boksane det blei laga arbeidstegningar til, noke som er relativt uvanleg, og noke som er endå lenger unna det normale er at eg fann igjen desse då eg skulle begynne på denne. Med andre ord so er desse to relativt like kvarandre, sett vekk frå at den eine har hals i furu og den andre har hals i ask, og det at denne nyaste blei farga grøn.

Grønfargen blei ikkje som grønfargen på boksen. Burde hatt ein dråpe svart, men svart er ein uting når det kjem til fargeblanding. Plutseleg so er det blitt svart uavhengig av kva som var tanken og utgangspunktet.... Men tilbake til grønfargen. Grønfargen blei jo fin den sjølv om den ikkje blei heilt rett. Ask er forøvrig eit fantastisk treverk. Til tider fascinerande å sjå mønstera som lyser imot meg etter at veden har fått ein skvett farge og nokon rundar med olje.






Lyden i denne er litt banjo, men samtidig ikkje so aller verst. Den forrige fekk ein rundare klang etterkvart, so det blir spennande å sjå om denne får det same. Kjem uansett eit kort lydklipp ganske snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Real Time Web Analytics